De Mooiste Loungesets
Zwembadparadijs: Loungesets voor de zomer

Zwembadparadijs: Loungesets voor de zomer

Geplaatst door 14-11-2022 10:04 door Sophie Jacobiatus

Tijdens de lange, hete dagen van de zomer is er niets lekkerder dan als een Hollywoodster aan het zwembad te luieren bij een exclusieve swim-up bar. Hoewel het niet altijd mogelijk is om zelf een chique zwembad te hebben, kun je toch hetzelfde gevoel ervaren met stijlvolle loungesets voor bij het zwembad.

Loungesets voor aan het zwembad kunnen precies datgene zijn wat je dat paradijselijke gevoel geeft. De juiste set kan een plek bieden om je uit te rekken en te ontspannen - met een drankje, een boek, vrienden, of misschien zelfs maar een paar minuten rustige eenzaamheid. Je kunt kiezen uit vele materialen en stijlen, waaronder zonwerende sofa's, 4-delige outdoor loveseats, loungers, schommelstoelen en dagbedden - allemaal gegarandeerd om van je achtertuin een chique en serene ontsnapping aan het alledaagse te maken.

Houd bij het kiezen van een set rekening met het klimaat om te bepalen welke set voor jou het meest geschikt is. Woon je op een warme en vochtige plek, ga dan voor sets die bestand zijn tegen weersinvloeden en vocht, zoals die van harsriet, geweven touw, of hout. Voor gebieden met een lage luchtvochtigheid kun je sets kiezen met kussens voor meer comfort en een luxere uitstraling. Voor koele avonden zijn er sets ontworpen met kruipers, lichte en dunne bekledingen van stof om je warm te houden.

Wat kleuren betreft zijn de opties eindeloos. Van ingetogen neutralen tot full-on tropische tinten, er is iets voor elke smaak. Voor een eigentijds gevoel zoek je sets met metalen frames en felle kleuren, terwijl je voor een beachy-resort look gaat voor geweven materialen en meer gedempte tinten.

Nu hoef je alleen nog maar de loungeset te vullen met bijpassende kussens, wat zonnebrandcrème in de buurt en een zonnehoed, en misschien een paar drankjes, en je bent helemaal klaar om te genieten van een stukje paradijs in je achtertuin.